06-85164962

About us

About us

Hallo!

Welkom Bij The Glam Touch

Mijn naam is Mirved en ik ben het gezicht van The Glam Touch. In mijn land ben ik afgestudeerd aan de economische opleiding en daar heb ik ook in dat vak gewerkt. Maar door de oorlog moest ik vluchten. Leren en studeren bleef mijn doel. In Nederland wilde ik een vergelijkbaar diploma halen, dit koste jaren en de Nederlands taal was moeilijk voor mij de eerste jaren. Nadat ik nederlands taal geleerd had als tweede taal en ook een paar cursussen had gehad, wilde ik iets anders studeren. Ik heb toen besloten om een opleiding te volgen met uiterlijke verzorging.

Ik heb de schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd. Ik vond het op diverse punten een uniek en veelzijdig vak. Gelaatsverzorging, lichaamsbehandelingen, make-up, pedicure, manicure, ontharing, massage; alles paste bij mij en ik voelde mij mezelf daar. En zo kan ik mensen helpen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en kan ik tegelijkertijd een moment van ontspanning bieden.

Nadat ik de driejarige opleiding met succes had afgerond en naast mijn opleiding werkte ik in een Beautysalon, kwam ik er al snel achter dat schoonheidsspecialiste allen niet genoeg was voor mij. Uit simpelweg het verven en shapen van wenkbrauwen is mijn liefde voor de perfecte wenkbrauwen creëren gegroeid! Hierdoor heb ik de stap genomen om cursussen te volgen voor PMU (permenante make-up) voor wenkbrauwen, zoals powderbrows techniek. Al gauw kwam ik er echter dat hier mijn passie ligt.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn gasten toe. Huidverzorging was voor mij ook altijd een interessant onderdeel en ook hier heb ik mezelf in verdiept en ontwikkeld. In diverse huidbehandeling voor huidverjonging, hyperpigmentatie, rimpels, littekens, collageen inductie, huidverstrakking Zo rolde ik als het ware in de beautywereld. En blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Na het 4e jaar van mijn werk en nadat ik ervaring kreeg vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten naast mijn werk in de beauty salon (Nail& beautypoint). In Mei 2022 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf te starten!

Naast de kwaliteit die ik lever, moet het fris, vrolijk en magnifiek, zijn en hieruit is The Glam Touch ontstaan!

Ik kan met trots zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt en het geeft mij een heerlijk gevoel en positieve energie wanneer de klant tevreden de salon verlaat met er een glimlach op het gezicht.

Ik zie jullie graag in de salon!