06-85164962

Lash extention One by one

Werkwijze

De styliste maakt samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Refill-behandelingen duren gemiddeld 1,5 uur.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden dien je steeds binnen 2 tot 3 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Lash extention One by one

Veelgestelde vragen

  • Wat past het beste bij mij?

Er wordt altijd eerst naar je natuurlijke wimpers en gezicht gekeken, van daaruit bekijk ik welke lengte en dikte wimpers geschikt zijn.

  • Kan ik naar de sauna, zwemmen of sporten met wimperextensions?

Uiteraard kan dit. Je dient er wel om te denken dat je dit pas 24 uur NA de behandeling doet. Hou er rekening mee dat wanneer je vaak de sauna of het zwembad bezoekt, de wimpers iets sneller uit kunnen vallen.

  • Voorafgaand aan de behandeling

Het is erg belangrijk dat je zonder oog make-up op de afspraak verschijnt. Wanneer je voor een bijvulling komt, dien je de wimpers vooraf goed schoon te maken. Hoe schoner de wimpers, hoe beter de extensions blijven zitten. Ik raad altijd een foam aan die speciaal ontwikkeld is om de ogen mee te reinigen.

BOEK NU
  • Nazorg

Het is belangrijk dat de wimpers de eerste 6 uren niet nat worden. De lijm is namelijk nog niet optimaal gehecht.
Na het douchen de wimpers voorzichtig deppen. Niet wrijven, hierdoor breken je eigen wimpers.
Borstel de wimpers niet wanneer ze nat zijn, hierdoor kunnen ze afbreken.
Borstel de wimpers eenmaal per dag op de aangegeven manier. Het borsteltje krijg je na iedere behandeling mee.
Gebruik geen watjes om de wimperextensions schoon te maken, deze pluizen aan de wimper vast.
Gebruik geen watjes om de wimperextensions schoon te maken, deze pluizen aan de wimper vast.
Per dag vallen er gemiddeld 1-3 natuurlijke wimpers uit. Hiervoor groeien nieuwe wimpers in de plaats. Dat betekent dat er na 3 of 4 weken bijgevuld dient te worden.

  • Wanneer zijn wimperextensions niet mogelijk?

Sommige mensen zijn allergisch voor de lijm waardoor de ogen enorm opzwellen. Hierdoor is het helaas niet mogelijk is om wimperextensions te plaatsen. Ook komt het soms voor dat men een allergie opbouwt. Dit kan na enkele maanden of zelfs jaren spontaan gebeuren.
Bij alopecia (extreme haaruitval) het aantal wimpers zal hoogstwaarschijnlijk onder het minimum zitten.
Bij eczeem rondom de ogen raad ik wimperextensions af omdat de huid aallergie- en onstekingsgevoelig is.
Bleparitis - oftewel oograndontsteking. Wanneer je hier last van hebt is het helaas niet mogelijk is om wimperextensions te plaatsen.
Zijn je ogen onlangs gelaserd? Dan raad ik het aan om tot 3 maanden te wachten tot de ogen volledig zijn genezen.
Heb je een ooglidcorrectie gehad? Dan raad ik het aan om minimaal 6 maanden te wachten tot de ogen volledig zijn genezen.

  • Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

Zolang de klant de regels opvolgt, zullen de natuurlijke wimpers intact blijven. Het is soms zelfs zo dat klanten zeggen dat hun natuurlijke wimpers weer hersteld zijn NA het dragen van wimperextensions, omdat ze geen mascara meer gebruiken etc.

Kiest u voor te zware wimperextensions, dan kunnen uw natuurlijke wimpers uiteraard afbreken. Het aangroeien van de wimperextensions heeft met de natuurlijk groeicyclus van uw eigen wimpers te maken, gemiddeld duurt het 6 tot 8 weken tot de natuurlijk wimpers volledig hersteld zijn.

  • Verwijderen wimperextensions

Zijn de wimperextensions toch niets voor je of wil je even een tijdelijke rustperiode inlassen? Dan kun je het beste de wimperextensions laten verwijderen. Het verwijderen van de extensions neemt 15-30 minuten in beslag. Dit gebeurt zonder dat de natuurlijke haartjes beschadigd raken.